Renault LAGUNA: achter speakers zit er bedrading?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4M D7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

Ik heb een Laguna 1.6 autentique uit 2001. Een basis versie dus met 2 elektrische ramen voor. Achter is het met raamslinger. Nu is mijn vraag aangezien ik 4 speakers wil hebben en er alleen voor speakers zitten. Zit er speaker bedrading in een Laguna achter . Ik heb het rooster verwijderd maar kan het niet zo voelen. Wil niet alles onnodig los maken dus kan iemand mij vertellen of de Laguna achter draden heeft lopen voor een speaker. Het betreft Laguna 2

LadaPriora

Geplaatst door LadaPriora (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (265) PRO, 4 jaar geleden

Het lijkt mij een beetje vreemd als er wel bedrading zit en geen speakers....zoveel kosten scheeld dat niet op een nieuwe auto.
Ik vermoed dat er dus geen bedrading zit in de achterdeuren...je kan even kijken of er tussen deurstijl en deur bedrading loopt.

ronny503 (0), 4 jaar geleden

Als de voorziening voor achterluidsprekers aanwezig is dan is de bedrading er ook maar waar dat is de vraag. Als er in de koker van de luidspreker een soort van dempingslaag aanwezig is kan die losgenomen worden en zit de bedrading daar achter weggewerkt.

LadaPriora (0), 4 jaar geleden

Mensen er zit bedrading dus als u een Standaard Laguna heeft zonder speakers en of andere Renault zonder speakers maar er zitten roosters dan loopt er wel bedrading. Deze was wel kort maar ik heb hem verlengt en nu doet hij het perfect.

Nog een laatste tip wip het handvat weg, hier achter zit een plastiek klip die je moet los maken anders komt de bekleding niet los van de deur. Verder is het alleen 2 schroeven onder en 1 boven de rest zit met kleine klips vast. Deze maak je los met een stuk plastiek, 1 voor 1

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.