Rover 75: kachel

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 25K4F, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 130

Ik heb een Rover 75 2.5 v6 uit 2006 mijn kachel blaast lauwe lucht in stand 2 als het hoger zet dan blaast het alleen maar koude lucht mijn binnen temperatuur meter wijst een verkeerde buiten temperatuur aan als het buiten 4 graden is dat wijst het na een poos rijden 49.5 graden aan terwijl het buiten maar 4 graden is.
Weet iemand soms wat het probleem kan zijn graag en reactie.

Alvast bedankt

John

johnsa

Geplaatst door johnsa (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

corvanjaarsveld (0) PRO, 6 jaar geleden

Natuurlijk is er iets mis met de de temperatuur registratie van de buitenlucht. Of dat invloed heeft op de werking van de verwarming weet ik niet, maar dat lijkt me logisch. Dus eerst maar de sensor van de buitentemperatuur-meter controleren c.q. vervangen.

Cor.

johnsa (0), 6 jaar geleden

Oké Cor bedankt,
Weet je ook toevallig waar de sensor zit meestal zou het in de gril moeten zitten maar van de rover weet ik niet waar het zit bij de Rover .

Groetjes,
John

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

In het midden, achter de voorbumper...

johnsa (0), 6 jaar geleden

Hallo Hans bedankt,

Ik ga van het weekeind opzoek waar het zit.

Met vriendelijke groet,

John

johnsa (0), 6 jaar geleden

Ik denk dat de sensor inderdaad defect is en ik heb ook ontdekt dat er koelvloeistof in de V van de motorblok ligt dar thermostaat huis lekt want ik moet steeds bijvullen. om dit zelf te repareren is voor mij een brug te ver om de thermostaat te verwisselen het zit namelijk in de V van de motor om dat te vervangen moet een hele verbouwing plaats vinden . Ik heb besloten het door de garage te laten doen het gaat wel wat geld gaan kosten maar om het zelf te vervangen durf ik niet.


Ik wil iedereen bedanken voor alle reacties Hans en Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.