Saab 9-3: richtingaanwijzer geluidstik doe het niet

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

de richtingaanwijzer werkt wel, maar het geluid is opeens opgehouden. Heb gekeken naar zekering, die is niet stuk, immers dan zou het licht het ook niet doen. Er zal dus ergens een luidsprekertje zijn. Of iets anders waar het tikgeluid gemaakt wordt. Waar ligt het aan? En kan ik dat zelf verhelpen, is er ergens ook een filmpje van?

Peder

Geplaatst door Peder (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Dat is de clignoteur die dat geluid maakt.Zit onder je dashboard.Maar waarom zou je hem vervangen.Dat geluid is nog ouderwets.Toen kwam de richting aanwijzer niet automatisch terug en door het geluid werd je erop geattendeerd dat je hem terug moest zetten.
Ferry

Hans4040 (290) PRO, 4 jaar geleden

Lijkt mij ook prettiger als je die irritante tik niet hoort...

Peder (0), 4 jaar geleden

Ja, het maakt wel veel herrie. Maar ik rijd er niet alleen in, mijn vrouw ook, die vindt dat wel prettig. Hoewel de richtingaanwijzer vanzelf terug gaat is dat bij flauwe bochten niet zo. Zij laat hem weleens staan.
Als het onder het dashboard zit, kan ik dat dan zelf vervangen via de onderkant bij de chauffeurszitting? Of is dat echt garage werk?

Mag ik jullie nog wat vragen?

Onder mijn stoel is een dingetje gevallen dat ik graag terug zou hebben. Als je de bouten van de electrische stoelslee los maak, kom ik dan makkelijk onder de mat van de bekleding onder de stoel? Of mol ik het dan?

Peder

Peder (0), 4 jaar geleden

dank voor de reacties, ik sluit af
peder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.