Seat Leon: Openen met afstandsbediening portiervergrendeling werkt niet mee

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Sinds vanavond kan ik de portieren niet meer openen met de afstandsbediening van de portiervergrendeling. De alarmlichten knipperen ook niet als ik op de afstandsbediening op de knop "ontgrendelen" druk. Alleen met de sleutel kan ik het portier aan de bestuurderskant openen.

Merkwaadig is dat ik de auto wel met de afstandsbediening op slot kan doen, de alarmlichten dan ook een keer knipperen en het lampje van het alarm in het portier ook wel knippert.

Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?

Gerrit VW

Geplaatst door Gerrit VW (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ron81 (0), 10 jaar geleden

of de knop voor openen van de afstandbediening is niet helemaal lekker . heb je nog een andere afstandbediening om dat te testen. of de module van de centrale vergrendeling is aan zijn einde. is het een originele cv of later ingebouwd?

Gerrit VW (0), 10 jaar geleden

Helaas geen andere afstandsbediening, alleen een handmatige "noodsleutel". Het is een originele CV af fabriek.

Gerrit VW (0), 10 jaar geleden

Blijkbaar ligt het in ieder geval niet aan de afstandsbediening want de auto wil nu ook niet meer op slot. Ook op slot proberen te draaien met de sleutel werkt niet meer.

Gerrit VW (0), 10 jaar geleden

Het probleem zat gelukkig toch in de afstandsbediening. Na vervanging van de batterij gaan alle deuren weer met de afstandsbediening op afstand van en op slot.

BLIJ MEE!!

Gerrit VW (0), 4 jaar geleden

Dit jaar nog een keer probleem gehad dat de achterklep niet meer open wilde. Bleek een defecte motor in de achterklep. NA vervanging geen problemen meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.