Seat Alhambra: Centrale deur vergrendeling werkt niet meer op 3 portieren, best

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: auy, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 115

Vanaf afgelopen week, een dag na het vervangen van de knipperlicht schakelaar werkte de centrale deur vergrendeling op de bijrijdersplaats en de achterportieren opeens niet meer.
De bestuurders portier, brandstofklep en achterklep wel. Alle drie de portieren geven sluiting aan, of iets anders afhankelijk of ze op slot of open zijn.
Ik verwacht dat er een relais of aansluiting defect is. Alleen zekering 27 is gekoppeld aan de Centrale Vergrendeling en die is oké.
Het snel openen en sluiten van de portieren is ook niet meer mogelijk. Bij openen onmiddellijk na sluiten, gaat wel de binnenverlichting aan. Echter pas na ongeveer 10 seconden, na herhaaldelijk open op de afstandsbediening gaat het portier daadwerkelijk open. Bij sluiten dezelfde ervaring.
Ik heb nog geen technisch schema van een Alhambra TDI uit 2007 gevonden.
Bij bediening via de knoppen in de auto hetzelfde resultaat.
Ik hoop dat iemand een tip heeft.

spacewalker56

Geplaatst door spacewalker56 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.