Seat ALHAMBRA: Problemen met electriciteit/computer?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ATM, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

All,
Al enige tijd heb ik problemen met de centrale deurvergrendeling. Wanneer ik de deur met afstandsbediening wil sluiten, gaan niet alle deuren dicht, maar slechts enkele. Ene keer lukt volledig sleutel wel en een andere keer weer niet. Batterij is vervangen, bood geen soelaas.
Sinds vanochtend is de klok op het dashboard en de dagteller niet
meer zichtbaar als de auto uit is, wanneer de auto start geen probleem. Ik moet dan wel de klok weer instellen.
Verder doet de verklikker van de verlichting het niet meer wanneer de motor uitgaat en deur opengaat.

Nu ben ik gewoon benieuwd wat jet kan zijn, alvorens ik hem naar de garage breng.

Iemand?

versch25

Geplaatst door versch25 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Als de CPV af en toe wel werkt? denk ik aan een mechanische oorzaak. dat wil zeggen er beweegt iets net te moeilijk in het betreffende portier. Als steeds een ander portier het af laat weten moet de voeding van die sloten gecontroleerd worden op spanningsverlies. Meestal is dat een schakelaar of toch de centrale unit. Maar omdat het tijdklokje soms uit is? Is er misschien een gezamelijke oorzaak. n.l. spanningsverlies op een gezamelijke electrische verbinding . Het verklikkerlampje is een apart probleempje, vermoed ik....Bij zoveel electrische problemen tegelijkertijd denk ik aan waterschade.... Dus lekkage in een zekeringkast o.i.d.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.