Seat ALTEA XL: Motortoerental

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 16, Vermogen (kw): 77

Nadat ik op de snelweg mijn koppeling verloor heb ik pech met mijn auto, koppeling, vliegwiel, krukassensor, flens, en de stekker vernieuwd storing geeft nog steeds krukassensor aan hij heeft geen vermogen, start slecht en en het spiraaltje en motormanagement blijft branden en niet te resetten, ik ben ten einde Raad, pfffffff

Farid benayad

Geplaatst door Farid benayad (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

Highway (95) PRO, 5 jaar geleden

wat is de storing dan? foutcode

Farid benayad (0), 5 jaar geleden

Krukkenas sensor, maar die heb ik vervangen hij is ook niet te wissen

Farid benayad (0), 5 jaar geleden

Krukkenas sensor, maar die heb ik vervangen hij is ook niet te wissen

Highway (95) PRO, 5 jaar geleden

dan in data van uitlees apparaat kijken wat het toerental is. Geen idee of het kan maar is het vliegwiel juist gemonteerd of het juiste vliegwiel.

Farid benayad (0), 5 jaar geleden

Origineel bij VW gekocht materiaal, hij blijft krukkenas sensor aangeven, flens op tijd gezet met speciaal apparatuur, stekker met bedrading ook vernieuwd die je moet aansluiten op de krukkenassensor, vliegwiel is juist gemonteerd, na onderzoek bleek de krukken as sensor verbrandt vervangen, hij heeft ergens anders iets want alles heb ik vervangen wat de oorzaak was waarom ik bij de garage kwam, ik denk nu zelf aan dat de computerkast een klap heeft gekregen?????

Farid benayad (0), 5 jaar geleden

Distributie riem gecontroleerd deze staat goed, hij start ook niet meer als voorheen, accu is vrij recent, gloeibougies???

kaleido 1 (1320) PRO, 5 jaar geleden

Er zit geen bedrading klem ergens , sensor verbrand niet vanzelf , wel door bv. Kortsluiting.
Zekeringen heel.

Farid benayad (0), 5 jaar geleden

Dat kan, we hebben eerst de mechanische kant aangepakt, dat zit goed ,nu verder maar waar Miet je beginnen.........

harry4203 (380) PRO, 5 jaar geleden

als ik het goed begrijp had je deze problemen nog niet voor het vervangen van de koppeling? je zegt; ik heb de flens vervangen en met speciaal gereedschap afgesteld, er zijn meerdere typen afstelgereedschap afhankelijk van het type motor. hier is toch niks fout gegaan he?

Farid benayad (0), 5 jaar geleden

Klopt,een monteur die bij de vw dealer werkt heeft die gereedschap geregeld dus dat zit goed,, verder weet ik het ook niet meer, mischien is de computerkast aangetast door die klap van die koppeling?????

Farid benayad (0), 5 jaar geleden

Jongens eindelijk probleem opgelost, stekker veranderd met bedrading die je op de krukkenassensor zet, storingen gewist en hij loopt weer zoals normaal, bedankt voor het meedenken jongens, soms is het iets kleins en dan zie je het over hoofd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.