Seat IBIZA: Dagteller niet terug naar 0

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: AXR, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 74

Goedemiddag,

Ik heb vandaag mijn nieuwe auto aangekocht. Ik probeerde zojuist mijn dagteller terug op 0 te zetten ( nu 120 km ) maar het lukt niet.. Ik heb geen bedieningsknopjes aan de hendeltjes langa het stuur zitten. Ook geen boordcompter display in het midden ( deze zit er wel maar niet in gebruik ? ) Volgens het manual boekje moet ik het staafje ietsjes langer ingedrukt houden, en dan zou deze terug naar 0 moeten gaan. Ik heb m inmiddels meerdere keren wel 60 seconden ingehouden maar hij wil niet terug naar 0... Is dit nu meteen defect, of moet ik nog iets anders proberen?

Alvast bedankt !

Groetjes, Maikel

Maikel94

Geplaatst door Maikel94 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (0), 5 jaar geleden

Moet hij niet op contact staan.
Ferry

Maikel94 (0), 5 jaar geleden

Bedoel je met het contact aan? Want heb t geprobeerd met zowel lopende motor als niet en zonder contact. Helaas werkt het bij geen van beide..

ferdinand (0), 5 jaar geleden

Ik heb even gegoogeld, bij de meeste Ibiza,s zit de klok in het display.Aangezien bij jou het display niet werkt, ligt misschien daar de oorzaak. Of heb je een analoog klokje.
Ferry

Maikel94 (0), 5 jaar geleden

Mijn klokje zit in het linkse kleine display. De middelste zit wel glas voor maar geeft niets weer. Naar mijn idee heeft deze auto deze functie ook niet, maar dat durf ik niet zeker te zeggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.