Seat CORDOBA-VARIO: radio

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUR, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

zit er verschil in de metalen radiobox als je een auto met airco heb en er een metalen radiobox in doet van een radio zonder airco? het voorscherm kan je gewoon overzetten maar weet niet als je er 1 indoet zonder airco of dan het voorscherm met airco wel gewoon doet?

tubby

Geplaatst door tubby (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (270) PRO, 5 jaar geleden

Er staat nog een vraag open; https://www.problemcar.nl/nl/particulier...

Hoe is het daarmee..?

tubby (0), 5 jaar geleden

op navragen bij de dealer zijn de metalen radioboxen van de radio met of zonder airco het zelfde alleen het scherm is anders , nu een andere bij de sloop gehaald en die er in gezet en het radio probleem is opgelost en blijft na behoren werken zonder uitvallen of rare kuren tonen. dus dit probleem is voor nu ook opgelost :)

tubby (0), 5 jaar geleden

zie mijn laatste bericht die ik neergezet had :) het probleem is voor nu opgelost en alles werkt weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.