Skoda Fabia: veren achterkant vervangen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cfwa, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Ik heb een vraag, ik heb een fabia combi 1.2 tdi greenline van 2010. Nu vind ik de achterkant wat te laag liggen als ik hem zwaar heb beladen of met 5 personen erin rijdt. Bij drempels klapt de trekhaak regelmatig op de grond. Nu hoor ik dat de greenline lager is dan de standaard fabia combi (klopt dit). Ik wil nu graag andere achterveren monteren die voor auto met trekhaak geschikt zijn (deze zijn sterker of langer denk ik) maar nu is de vraag kan ik deze op een greenline monteren of past dat dan niet?

theunheebink

Geplaatst door theunheebink (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Je hebt ook schokbrekers die je kan oppompen zodat hij hoger of lager ligt.
Ferry

kaleido 1 (1610) PRO, 5 jaar geleden

Als deze veren geschikt zijn voor jou auto dan zie ik geen probleem , hulpveren van mad of verzwaarde progressieve hoofdveren is ook een optie.

Hans4040 (310) PRO, 5 jaar geleden

[quote=kaleido 1]huiveren van mad of verzwaarde progressieve hoofdreden is ook een optie.[/quote]

?

kaleido 1 (1610) PRO, 5 jaar geleden

Aangepast hans , computer met eigen wil ha ha.

theunheebink (0), 5 jaar geleden

Ik wil de veren vervangen maar weet niet of deze uitwisselbaar zijn met de gewone fabia combi op autodoc.nl staan diverse veren voor auto met trekhaak maar die zijn voor de "gewone" combi.
Lijkt mij dat het chassis van de greenline hetzelfde is alleen de veren zijn iets lager dus denk ik, de langere en sterkere veren passen er ook op maar weet het niet zeker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.