Smart Roadster: smart start niet. horizontale streep

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 60KW

Ik heb bij mijn smart roadster de SAM computer helemaal los gehad en alle zekeringen vervangen. Alleen als ik de auto nu wil starten krijg ik een horizontale streep op mijn display. weet een van jullie waar dit aan kan liggen of wat dit lampje betekend?
[url=http://postimg.org/image/7l6mv7ss1/][img]http://s8.postimg.org/7l6mv7ss1/2015_08_...[/img][/url]

Dave Swart

Geplaatst door Dave Swart (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Smart Roadster? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan5047 (0) PRO, 8 jaar geleden

Waarom heb je deze handeling gedaan, bedoel het loshalen van de com en zekeringen

Dave Swart (0), 8 jaar geleden

De computer heb ik los gemaakt om op vocht te controlleren. En de zekeringen om zeker te zijn dat die allemaal goed zijn. Daarvoor had ik wat problemen met het blijven hangen van het gas en abs storring.

jan5047 (0) PRO, 8 jaar geleden

Dan zou het kunnen zijn dat de boel opnieuw moet worden ingeleerd, omdat het spanningsloos is geweest, maar weet niet of dat bij smart ook zo is

Dave Swart (0), 8 jaar geleden

Ik heb vandaag de Mercedes dealer gebeld. Die zegt dat de sleutel opnieuw moet worden ingeleerd. Ik zal hem daar dan ook heen brengen om dit te laten doen. het kost 40 euro en ik laat het weten als dat de oplossing is. alvast bedankt voor de hulp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Roadster of stel zelf een nieuwe vraag.