Smart City Coupe: Start wel, doet daarna niks meer

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Ik zit met het volgende probleem:
Vorige week reed ik naar mijn werk, ik zette de auto in achteruit om weg te rijden, daarna in de vooruit en hij deed niks, even later ging ik toch vooruit maar hij stootte erg en bij het schakelen (semi automaat) stootte hij ook. 'S middags kon ik helemaal niks meer, niet achteruit, niet vooruit. De anwb heeft mij toen naar huis gesleept. In het vorige bericht werd de thermostaat genoemd omdat de auto ook niet warmer werd dan 60 graden. Echter lees ik op een andere site weer dat dit kan komen doordat het buiten kouder is, en dit normaal is? Is er hier toevallig iemand die weet wat mijn auto mankeert? Mijn vriend kan het probleem niet vinden. Ik ben een beetje bang voor de kosten van de garage dus als ik het zo kan oplossen...

Alvast bedankt!

Groet, Marlien

Merlin92

Geplaatst door Merlin92 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Smart mini? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 8 jaar geleden

Dat hij niet warmer wordt als 60 graden , lijkt me een defecte thermostaat , maar dit staat los van je schakel probleem .
Heeft de ANWB überhaupt gekeken ?

Merlin92 (0), 8 jaar geleden

[quote=kaleido 1]Dat hij niet warmer wordt als 60 graden , lijkt me een defecte thermostaat , maar dit staat los van je schakel probleem .
Heeft de ANWB überhaupt gekeken ?[/quote]

Nee niet echt, hij hing een ingewikkeld verhaal op, maar het kwam erop neer dat hij het niet wist. Hij heeft me naar huis gebracht, that's all.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart mini of stel zelf een nieuwe vraag.