SsangYong Korando: tekening multi-v-riem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.9 tdx

Goededag mensen, mijn multi-v-riem is er afgelopen. Nou wou ik hem weer terug plaatsen maar daar kwam ik niet uit, want normaal als je hem vervangt maak je een tekening voor je zelf hoe die zat maar dat heb ik dus niet. Kunnen jullie mij helpen?

marry83

Geplaatst door marry83 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Korando? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/853/picture01000.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/853...][img]http://img853.imageshack.us/img853/6413/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

marry83 (0), 12 jaar geleden

bedankt voor de tekening robby mvg marlon

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Let op de stand van de beweegbare spanrol. Als deze t.o.v. de andere rollen scheef staat is de levensduur van de nieuwe riem erg kort. Het draaipunt slijt door de jaren uit. Groeten.

marry83 (0), 12 jaar geleden

nou ik ben bezig geweest maar nou is mijn vraag hoe moet ik de fan van mijn van motorblok loshalen zonder dat ik hem breek mvg marlon

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Dit is naar mijn idee nooit nodig .Het is even puzzelen maar de riem is meer dan lang genoeg om dat voor elkaar te krijgen . Begin met de riem om de vin te leggen. Sterkte.

marry83 (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor de info je hoord van me als het gelukt is Mvg marlon

mussoghostrider (0), 12 jaar geleden

als je lid word van deze site http://www.ssangyongkorando.nl/ (gratis) kun je een servicemanuel downloaden van elk type ssangyong

marry83 (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor alle info de riem zit er om en de auto rijd weer Mvg marlon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Korando of stel zelf een nieuwe vraag.