Subaru Outback: Aansluiting stekkerdoos tbv trekhaak

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: Ej25

Ik zit met het volgende probleem, ik heb een Subaru Outback op het oog uit 2004. Echter zit hier geen trekhaak onder en dit is voor mij wel een vereiste. In het verleden heb ik op diverse oudere auto's zonder problemen zowel 7 als 13 polige stekkerdozen gemonteerd zonder elektronische problemen.
Omdat ik wat dit betreft geen ervaring heb met nieuwere auto's vraag ik mij af of het mogelijk is zelf eenvoudig een stekker doos te plaatsen?
Ik lees en hoor namelijk verhalen over CAN bussen en lamp defect herkenning wat problemen kunnen geven. Ik neem zelf aan dat dit meer van toepassing is op de nieuwere types maar wil dit graag wel weten voor de aanschaf van de auto. Kan iemand mij hiermee helpen? Alvast bedankt.

Niels v.V

Geplaatst door Niels v.V (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Outback? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

voyager (0), 8 jaar geleden

De Outback uit 2004 heeft het niet(canbus). Als je een kabelboom voor je autotype haalt kun je het eenvoudig aansluiten. Gewoon verloopstekkers uit en er in. Het zal probleemloos werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Outback of stel zelf een nieuwe vraag.