Subaru Forester 2000: motor stottert voordat turbo aanslaat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: EJ20, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

hallo allemaal

ik heb sinds kort een subaru forester met een 2.0 16v turbo motor
hele fijne auto, alleen is het vemogen er soms niet!

de motor stottert rond de 2000 RPM als de turbo aanslaat dan stottert die wat minder, en als de turbo volledig blaast dan rijd die als een beest.... begint pas lekker te trekken bij 3000 RPM en soms ook niet!
als je een hoek omgaat dan is de auto ook geneigt om te hikken.

soms met rijden lijkt het wel of de turbo eraf gevallen is...... niet vooruit te branden!
ook als je 100 rijd in ze 5 en je gaat gas geven dan heeft de auto wederom moeite om snelheid te maken terwijl je dan ongeveer 2500 / 3000 RPM draait....

de auto heeft nog geen 2000 km geleden een grote beurt gehad (bougies, luchtfilter, oliefilter, olie) ook zijn toen de bougie kabels vervangen.
ik heb hem laten uitlezen... toen kwam de fout : KLOPSENSOR CIRCUIT HISTORISCH naar voren... nieuwe klopsensor erin , foutmelding blijft staan hoevaak je hem ook wist...???

is dr iemand die deze auto's op ze duimpje kent, die mij kan helpen met dit probleem??

MVG mike

mike forester

Geplaatst door mike forester (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.