Subaru Impreza 1999: Stotteren en plofjes onder motorkap

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: EJ16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 70

Mijn auto stottert behoorlijk, gisteren de bougies al vervangen (viel me op dat deze behoorlijk onder de olie zaten zowel bougies als kabels) vandaag rijd ik weer begint ie weer te stotteren en af en toe hoor ik ook een plofje onder de motorkap, wat kan dit zijn?

Anthonyeck

Geplaatst door Anthonyeck (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

quikfit (625), 6 jaar geleden

Is al een oud topic en zeer waarschijnlijk al opgelost maar ik wil toch de oorzaak even vermelden i.v.m. mensen die dit probleem in de toekomst krijgen.

Deze olie lekkage word veroorzaakt door lekkende rubber ringen (bougiegat rubbers) in het kleppendeksel,bij vervangen van deze rubberringen ook meteen de klepdekselpakking vervangen.Helemaal deftig is om beide (Links en rechts) klepdekselpakkingen plus alle bougiegatrubbers te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.