Suzuki Swift 2006: moeilijk schakelen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z13DT, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Wie o wie kan mij helpen????
Ik ben Sam, kom uit Rotterdam en ik heb al een paar jaar een Suzuki Swift die het altijd perfect heeft gedaan.
De auto is voor mij belangrijk dus hij wordt erg goed onderhouden.
Ik heb 4 weken geleden complete koppeling laten vervangen incl. vliegwiel en de auto reed/schakelde perfect.
Nu sinds 2 weken begint hij vervelend te schakelen. Stroef in 1 of achteruituit, maar ook naar 2e of 3e versnelling soms stroef. Andere keren schakelt ie heel soepel. Systeem is wederom onlucht
Ben terug geweest naar garage en hoofdkoppelingcilinder bleek lek, laten vervangen, maar nog steeds dezelfde schakelproblemen.
Ben bij garage teruggeweest, die weten het niet meer en de suzuki dealer ook niet.
Heeft iemand tips??????????????????
Alvast bedankt

natalie1976

Geplaatst door natalie1976 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 7 jaar geleden

Oke , hoeveel is de vrije slag ?
Als je de koppeling op laat komen , hoe snel pakt hij dan ?
Verder ben ik van mening dat dit gewoon garantie op reparatie is , als er uitwendig niks mis is , dan de bak er weer achter weg en de boel controleren.

natalie1976 (0), 7 jaar geleden

hij pakt ongeveer op de helft op.
Je hebt gelijk mbt de garantie, maar ben al 4 keer terug geweest en ze weten het niet meer. De pook heeft wel wa speling ik weet niet of dat hoort

kaleido 1 (1425) PRO, 7 jaar geleden

Dus hij komt wel goed vrij , dan zou ik het schakelkabel/stangen gebeuren eens goed controleren of dit wel goed afgesteld staat , kan los gelopen zijn en daardoor niet meer goed werken.

natalie1976 (0), 7 jaar geleden

Bedankt voor je reacties. Ik ga morgen aan de garage vragen of ze kunnen kijken. Ik weet zelf echt niet hoe ik dat kan checken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.