Suzuki Baleno 1999: knipperend accu lampje na vervangen distributieriem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Goedendag, bij een suzuki baleno van 1999 de distributieriem vervangen, alleen riem en rol, en nu knippert steeds het accu lampje. Kan dit een gevolg zijn van het niet op tijd staan van de tandwielen?

freek1

Geplaatst door freek1 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 7 jaar geleden

Distributie als zodanig doet niets met de dynamo.
Je bent natuurlijk wel in de buurt van de dynamo aan het sleutelen geweest , dynamo snaar is los geweest , misschien ook nog bedrading verlegd of los gemaakt , ik zou het dan ook meer in deze richting zoeken , bedrading beschadigd of niet goed vast , of doordat je de dynamo los gemaakt hebt , is dat het laatste zetje geweest gezien de leefdtijd voor de dynamo.

freek1 (0), 7 jaar geleden

Sorry Kaleido voor de late reactie en aan problemcar natuurlijk. Was mij helemaal ontschoten. Het probleem heeft zich vanzelf opgelost. Waarschijnlijk was het wat je zei Kaleido. Gesleuteld in de buurt en een accu welke zeer zwak was. Groet Freek

freek1 (0), 6 jaar geleden

Waarschijnlijk toch een draadje geweest. Probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.