Suzuki Grand Vitara 2001: Startniet/probleem startonderbreker

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: J20A, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 94

Beste kenners, van de 1 op andere dag wil de auto niet meer starten. Het lijkt erop dat de startonderbreker niet meer werkt/geen stroom krijgt. Alles draait rond maar er komt geen benzine en geen vonk.
Op het dashboard zie ik normaal een oranje lampje van de startonderbreker maar er brand geen enkel oranje lampje meer, alleen de rode.
De computer kan niet uitgelezen worden dat waarschijnlijk de auto niet 'vrij' gegeven wordt door de startonderbreker. Ik woon op Bonaire en daar is het niet makkelijk om aan een nieuwe te komen met bijkomende sleutels.
Wellicht heeft 1 van jullie een idee hoe dit weer werkend te krijgen of anders hoe ik de startonderbreker kan omzeilen. Mocht er iemand een elektrisch schade hebben dan hoor ik het ook graag.
Alvast bedankt en met vriendelijke groeten, Jeroen.

Jeroenodie

Geplaatst door Jeroenodie (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.