Suzuki Ignis 2004: Middenconsole geen stroom, radio, sigaret en klok

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M13A, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 69

Na gebruik van de sigarettenaansteker is de stroom weg uit mijn radio, klok en uiteraard sigarettenaansteker. Heb de zekeringen nagelopen en zijn allemaal goed, zowel onder de motorkap als in het dashboard. Ik zie twee zekeringkastjes onder de motorkap en 1 onder het dashboard .. mis ik iets of moet ik het ergens anders zoeken?
Mijn vermoeden was zekering radio/dome maar met multimeter gechecked en ok.
Lees her en der zekering cigar maar die kan ik nergens vinden?
Na het uit en in plaatsen van zekering radio/dome met contact aan krijg ik P1510 :-) .. oeps .. zal het niet meer doen .. maar goed mijn vraag is dus welke zekering is het dan ga ik die nogmaals meten en de spanning daar.

Chielio

Geplaatst door Chielio (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

limbra (555), 5 jaar geleden

Zekering kastje onder het dashboard:
zekering in de groep ACC is die van de sigaretten aansteker en het klokje, ik weet zo uit mijn hoofd niet welk nummer het is , wel dat het ACC is.


succes.

Chielio (0), 5 jaar geleden

Dat is helemaal correct, die had ik over het hoofd gezien bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.