Toyota Rav4: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Goedendag,

De Rav 4 van m'n schoonmoeder heeft een storing in de centrale deurvergrendeling.Met de AB kan ie alleen maar op slot en met het schakelaartje in de deur ook. Zodra deur dicht is en op contact staat werkt het schakelaartje wel zowel open als dicht. Heb je alles van het slot gehaald en je trekt de sleutel uit het contact springt automatich alles weer op slot...... Waar zou dit aan kunnen liggen.

BVD Jeroen S

J.Straatmans

Geplaatst door J.Straatmans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jaap A (0), 11 jaar geleden

Hey Jeroen,
de sleutel van een rav4 is niet zo heel stevig he , de knopjes erop bedoel ik, is het niet zo dat je bij het verwijderen van de sleutel per ongeluk ook het knopje van de ab indrukt? anders eens kijken in het linker voordeur paneel onder de schakelaars zitten de aansluitingen van alle portieren miss en los contact wat onderbreekt? maar werken alle portieren ook op het afsluiten met de sleutel in het linker voorportier? was bij mij wel maar niet op de linker voordeur met de ab. wel met de schakelaars.. uiteindelijk een fout in de linker motor. die vervangen en alles weer in orde,

succes. Jaap

J.Straatmans (0), 11 jaar geleden

Met de sleutel werkt het het zelfde als met de ab,niet open enkel de bestuurdersdeur en wel alles op slot,zodra auto op contact staat werkt het zoals het hoort. Bij het uithalen van de sleutel uit contact springt alles op slot Dus een los contact in de deur vermoed ik niet,mischien iets met contactslot?

Gr Jeroen

Jaap A (0), 11 jaar geleden

Hey Jeroen,

Ja geen idee zo of het daar iets mee te maken heeft, kan met ook niet voorstellen. Zou niet weten wat het slot zou moeten schakelen, het geeft hooguit spanning door. maar ik heb nog wel een onderdelen afdruk van de deur ( inwendig) staan alleen de onderdelen op dus geen aansluitingen.Heb ik eens gekregen om een onderdeel te vergelijken. kan het je wel mailen als je het wilt hebben.

Jaap

peter snijders-1 (0), 6 jaar geleden

Ook ik ben getroffen door een cv. probleem. Het afsluiten met de sleutel gaat altijd prima. Zonder haperingen. Het openen van de auto werkt soms wel, soms niet. Van alles al geprobeerd, zoals batterijtjes vervangen. De servo is al door een Toyota dealer in Alphen aan den Rijn vervangen (zegt hij) voor 280 euro maar nog steeds geen oplossing. Kan iemand mij helpen ? We worden er gek van. Vreemd dat een Toyota dealer niet kan zien wat het is. Onze eigen dealer weet het ook niet en heeft aangeboden het uit te zoeken, maar wat dat gaat kosten kon hij niet vertellen. HELP ! mail4psn@gmail.com

peter snijders-1 (0), 6 jaar geleden

Oh, en het betreft een 3 deurs RAV4 2Ltr 150pk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.