Toyota Celica: Kilometerteller vervangen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4AFE, Motorinhoud (cc): 1587, Vermogen (kw): 77

Kilometerteller vervangen door een 2de hands met andere kilometerstand. Wat zegt de Belgische keuring hiervan. De teller aanpassen is niet eenvoudig en daar zou ik liever afblijven. Moet hiervoor een aanvraag indienen of want dient er te gebeuren? Of niets?

Anda

Geplaatst door Anda (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Celica? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Anda (0), 7 jaar geleden

Is precies wat Chinees. Moet je hiervoor een aanvraag indienen of wat dient er te gebeuren?Of niets?

DRAZ (0) PRO, 7 jaar geleden

Analoge teller aanpassen is toch niet zo moeilijk....

kaleido 1 (1385) PRO, 7 jaar geleden

Kwestie van klokje even uit elkaar halen en de wieltjes even voorzichtig in de juiste stand draaien van rechts naar links .

Anda (0), 7 jaar geleden

Ik heb het ganse instrumentenbord en heb het nog niet verder losgehaald. Ik denk zelfs dat de analoge teller vast gesoldeerd is op een gemeenschappelijke print. Die teller zelf verdraaien heb ik niet als optie genomen.

Anda (0), 7 jaar geleden

Teller is aangepast aan huidige kilometerstand en zo ingebouwd. Probleem opgelost zonder attesten van de garage en gezeur op de keuring.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Celica of stel zelf een nieuwe vraag.