Toyota Yaris: startprobleem altijd bij hoge buitentemperatuur ongeveer boven 2

Brandstof: Benzine

Toyota Yaris van 2000 prima auto maar sinds de zomer van 2016 startproblemen. Starten doet de auto maar slaat direct af en na tweede poging dan ook niet even. Lukt dan meestal niet meer of na heel lang wachten als je geluk hebt.Dit alleen bij hoge zomerse temperaturen. Heb wel eens gedacht aan verschijnsel van een Vapor Lock. Herkent iemand het probleem want benzine pomp werkt wel. Als auto na schaduw plek wordt geduwd en ongeveer een uur wacht dan loopt de motor wel zonder af te slaan.

Groothoff

Geplaatst door Groothoff (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1320) PRO, 7 jaar geleden

Ik denk dat er een stukje electronika oververhit raakt en daarom deze problemen ontstaan , alleen wat blijft de vraag , heb je hem al eens uit laten lezen op zo een moment ?
Heb je al eens gecontroleerd wat er dan niet is vonk of brandstof ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.