Toyota YARIS: Stuurt niet vloeiend

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 64

Vanaf wat hogere snelheden merk ik dat mijn Yaris niet vloeiend reageert op hele kleine koerscorrecties die je normaal hebt als je bijv. rechtuit op de snelweg rijd.
De pak-em-beet eerste centimeter van het verdraaien van het stuur gaat met een schokje.... ik moet eerst een weerstand overwinnen....beetje harder duwen.... en dan pas draait het stuur....uiteraard net weer wat teveel. Volgens de monteur hoort dit bij een electronische stuurbekrachtiging en is dit zo gemaakt om het onrustig sturen/rijden op hogere snelheden te voorkomen. Niets-an-te-doen jammer-dan.

Is dat zo...?

Is er iets aan te doen.

rdol

Geplaatst door rdol (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.