Toyota AURIS: storing Accuen laadsysteem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1AD-FTV, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 93

Mijn Toyota Auris geeft plots de melding van Battery check en dat er een storing in het laadsysteem zit en dat er te veel vocht in het brandstof filter zit de eerste keer ging het hele electrische gedeelt uit maar de motor kon ik wel starten .
thuis heb ik de accu aan de lading gezet en het probleem was even weg , maar naar enkele kilometers kwam de melding weer terug .
Heb de Accu getest maar die was goed 12,69 V Laadstroom was 13,70 V volgens mij is dat goed .
Maar de melding van Battery Check en storing In het laadsysteem blijft staan .
Wie weet wat dit is

bmunneke

Geplaatst door bmunneke (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Auris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Is de storing gewist met een obd lezer?Zou ik Toyota laten uitlezen om er zeker te zijn. Accu is getest met een multimeter? Laat die testen door specialist.Spanning alleen meten zegt niet genoeg over de staat van de accu.Is de brandstoffilter vervangen?

bmunneke (0), 6 jaar geleden

Toyota storing laten uitlezen ,Accu getest en brandstoffilter vervangen geen resultaat ten slotte Dynamo vervangen probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.