Toyota Corolla 1995: Problemen met schakelen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Als ik de auto heb gestart kan ik niet schakelen, behalve in zijn achteruit. Koppeling indrukken gaat prima en als de auto een kwartiertje heeft warmgedraaid kan ik schakelen en geeft het verder bij het rijden geen problemen, schakelen gaat dan steeds beter tot het uiteindelijk heel soepel gaat. Heeft iemand enig idee waar dat aan kan liggen? Transmissievloeistof is vol.

madmaddy

Geplaatst door madmaddy (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Dat de bakolie op pijl is ok. MAAR wanneer is die voor het laatst vervangen? En zo ja, was het de voorgeschreven viscositeit?

madmaddy (0), 6 jaar geleden

Ik heb de auto vorig jaar een kleine beurt laten geven en ik weet niet wat daaronder valt, maar het is duidelijk dat hier niets mee is gedaan. Toen ik wegreed was de ruitensproeiervloeistof ook nog steeds leeg, dus zelfs dit soort kleine dingetjes hadden ze niet eens gedaan. Dat was de laatste keer dus dat ik daar ben geweest ;-)
Bedankt voor je reactie en tips voyager. Ik ga ernaar kijken.

voyager (0), 6 jaar geleden

Een kleine beurt betekent meestal motoroliewissel en evt nalopen van de rest( je kunt navragen wat daaronder valt) als je de goede garage treft.Om bakoliewissel moet je vragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.