Toyota Corolla 2000: CDV springt vanzelf open

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Volgens de rdw is mijn variant Corolla de ZZE112(E), uitvoering ZZE112L-AEMDKW(2D)

Mijn centrale vergrendeling is een achteraf ingebouwd systeem. Deze heeft echter de laatste tijd een vervelende eigenschap, hij springt spontaan open, soms een paar dagen niet, dan weer na een paar uur. Dus ik zat te denken dat ik deze uit wilt schakelen (repareren is niet meer zo economisch denk ik).
Ik zie drie mogelijkheden; de stroom aansluitingen van het apparaat verwijderen of de stroom naar de (neem ik aan) servo's weghalen of de zekering voor de cdv eruit halen.
De laatste lijkt me het makkelijkste. Maar is er een manier om te weten welke zekering dat moet zijn?
Ik weet niet waar de aansturingsunit zit, dus de eerste mogelijkheid is moeilijk en voor de tweede moet ik de deuren open gaan halen, dat is niet te doen voor mij (wel geprobeerd).

Alvast bedankt voor reageren.

Enigmafan

Geplaatst door Enigmafan (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.