Toyota : Parrot werkt niet na update

hier niet een specifiek auto probleem.
Ik heb gister mijn parrot Mki9200 geüpdatet, en nu werkt het niet meer. Ik zie nu staan een hardware fout, en dat een harde reset nodig is, maar op het net, en ook op de parrot site zie ik staan hoe je een harde reset doet.
Iemand enig idee?

marc17-

Geplaatst door marc17- (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

marc17- (0), 5 jaar geleden

Dat is helaas niet de oplossing. Doordat ik melding hardware fout krijg en vervolgens harde reset kan ik de remote control niet gebruiken. De mki9200 reageert nergens op

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Heb je het uitgevoerd volgens deze aanwijzing? https://www.parrot.com/us/support/produc... Er staat een waarschuwing bij voor een bepaalde uitvoering.
Zou het kunnen zijn dat je de unit spanningsloos moet maken? Kan je hem nog opnieuw flashen? Anders ben ik bijna bang dat je update gecrasht is. Zou je contact op moeten nemen met parrot zelf misschien dat die nog een oplossing hebben.

Zie website link parrot, bij FAQ staat precies jouw klacht en daar staat bij dat je contact met
de helpdesk moet opnemen, er staat alleen een UK telefoonnr maar je kan ook een formulier
invullen.

marc17- (0), 5 jaar geleden

helaas was er tijdens update iets goed fout gegaan, resultaat Parrot werkt nooit meer, intussen nieuwe parrot mki9100 dacht ik laten inbouwen. update was dus dure grap, maar ik kan/wil echt niet zonder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Overig of stel zelf een nieuwe vraag.