Toyota Corolla Verso: startproblemen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Ik rijd al jaren met plezier met Toyota wagens. Wij hebben een Toyota Verso Corolla met zo'n 200000 km op de teller.
Onlangs kregen we start problemen. Bij het starten van de auto slaat de motor niet aan maakt een raar geluid. Soms lukt het wel om van de eerste keer (of 2de keer te starten) onlangs op verplaatsing 10 x geprobeerd en 11de keer lukt het wel.
Durf auto niet goed meer gebruiken voor verre afstanden. Waar kan het aan liggen ? Wil geen duizende euros uitgeven voor een auto die 11 jaar oud is, maar wil de auto ook niet wegdoen.... Een nieuwe pomp zou zo'n 2000 € kosten en dat vind ik er wat over maar alles in stukjes en brokjes vervangen valt op het einde van de rit ook duur uit.
Iemand ervaring hiermee en een deftige oplossing ?

Bear54

Geplaatst door Bear54 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Ik zou eerst maar eens uit laten zoeken welk onderdeel het rare geluid veroorzaakt. Als het de startmotor is? kan vervangen zomaar de oplossing zijn. Als de starterkrans een slechte plek heeft valt er misschien mee te leven. Een klappende relais kan wijzen op een defecte accu.. enz.enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.