Toyota Corolla Verso: Demontage Radio Verso

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Ben bezig mijn radio te demonteren om een bluetooth kastje op de wisselaar aan te sluiten. Aan de ene zijde gaat het paneel met daarop ook de startknop eenvoudig los. Aan de kant van de sigaretten aansteker lukt het met geen mogelijkheid.

Het onderste stuk gaat wel maar iets onder het luchtrooster blijft die ergens hangen en komt die niet los. Heb aardig zitten trekken en wrikken maar harder durf ik niet omdat ik anders dashboard beschadig om bang ben dat het breekt. Zit er toch nog ergens een schroef of zo?

Heeft er iemand tips... Zie op afbeelding waar die volgens mij vast blijft zitten. (dit is van engelse variant).

Groet,
Frank

Verso323

Geplaatst door Verso323 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dennisbankers (0) PRO, 5 jaar geleden

https://www.youtube.com/watch?v=jO0J2meb...
bekijk eens deze video van YouTube misschien kan dit u helpen om de radio los te krijgen

daandc (0) PRO, 5 jaar geleden

Deze zit niet geschroefd gewoon recht naar je toe trekken en hij klikt los .

Verso323 (0), 5 jaar geleden

Linkerzijde ging eenvoudig los maar rechts niet ook niet met instructies hierboven. Toch even langs dealer gereden en die gaven tip om hem nadat die onder was losgehaald ook boven los te maken en hem dan in geheel naar voren te trekken.

Zie ook bijlage gele pijl. Zo is het gelukt en nu zit alles er netjes in,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.