Toyota CAMRY: Stationair toerental inleren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2AZ-FE, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 112

Goedendag.

De accu was en op en heb ik recentelijk vervangen. Probleem is nu dat het stationair toerental te laag blijft waardoor hij telkens afslaat. Zijn op en neer naar Oostenrijk geweest en in de files was dat knap lastig.
Hiervoor had ik een 2.2 uitvoering, en daarbij moest je alle verbruikers aanzetten en dan een poosje laten lopen. Dat werkte prima.
Is er voor mijn Camry 2.4 een speciale inleerprocedure?

camry24

Geplaatst door camry24 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Camry? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

camry24 (0), 5 jaar geleden

Heb het denk ik zelf verholpen. Gereset door het loshalen van de accu - , de auto gebruikt zonder verder iets te doen. Hij blijft inmiddels nu na een aantal dagen inleren stationair goed lopen.

camry24 (0), 5 jaar geleden

Probleem zat hem in een vervuilde gasklep. Heb het huis en de gasklep schoongemaakt, en nu loopt de motor rond de 900 omw, stationair. Daarvoor was dat 500. Slaat nu dus ook niet meer af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Camry of stel zelf een nieuwe vraag.