Toyota RAV4: Stotteren/haperen /inhouden. Bij zowel optrekken als op de snelw

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1CD-FTV, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Goeiedag,

Mijn rav is al (+- 1jaar) aan het inhouden in vermogen heb in deze tijd veel geprobeerd zoals, luchtmassameter vervangen, de brst. Klepjes nieuw groen en rood, gashuis, brst. Filter, tank 'gereinigd', luchtfilter en olie filter en een Nieuwe distributie riem. Tot slot een terugslagklep voor het brandstof filter gemonteerd omdat ik dacht dat het filter terug liep naar de tank...

Is het mogelijk dat de pomp niet goed optijd staat? Of zou het de turbo kunnen zijn? Of??? Graag wil ik weten wat het zou kunnen zijn.

De auto start vrij moeilijk moet wel paar keer rond voor dat deze aanslaat. Maar dat zouden evt de groeiers kunnen zijn??? Verder dacht ik aan verstuivers maar dan moet die beroerd lopen zowel stationair als op de weg en alleen op de weg loopt die dus zo nu en dan beroerd. Plus ik heb geen overmatige rook pluim achter de auto hangen. Dus dat lijkt mij ook al af te vallen?

Verder heb ik geen foutcode in het scherm.
Heb nog niet geprobeerd met de computer eraan vast en dan te gaan rijden heb namelijk geen idee wat de waardes moeten zijn?

Ten einde raad.

Tommyrav4

Geplaatst door Tommyrav4 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.