Toyota Avensis: Knipperlicht in buitenspiegels

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1998, Vermogen (kw): 108

Led-Knipperlicht in de buitenspiegels werken niet goed. Ene keer alleen links, alleen rechts, allebei niet of gewoon wel. Wat kan het zijn? Zekering stuk? Draadbreuk of iets anders? Wie kan mij helpen?

Mvg overamstel

overamstel

Geplaatst door overamstel (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

patrickkia (0), 5 jaar geleden

Schijnt een bekend probleem te zijn. Kan een draadbreuk zijn doordat de spiegel in kunnen klappen maar meestal ligt het aan het led knipperlicht zelf. Bij mij is het knipperlicht vervangen en werkt tot nu toe weer prima.

overamstel (0), 5 jaar geleden

Dank Patrickkia voor je reactie. Het probleem is dus bekend en verklaarbaar. Misschien ook op te lossen. Volgens mij is het een apkafkeuringspunt? Was het bij jou ook ene keer links en dan rechts? En dan weer beide niet? Of gewoon een kant gewoon die niet werkte?

De auto heb ik net aangeschaft dus heb nog garantie.

Nogmaals dank voor je reactie!

patrickkia (0), 5 jaar geleden

Is inderdaad een afkeurpunt voor de apk. Ook ik heb de auto nog niet zo lang, bij aflevering zeiden ze dat hij een slecht contact had en dit gerepareerd hadden. Na enige weken zag ik dat het rechter knipperlicht het af en toe niet deed. Deze is nu vervangen onder garantie. Tot nog toe blijft hij het goed doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.