Toyota Starlet 1999: Richting aanwijzer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: U9, Motorinhoud (cc): 1300

Als ik mijn richtingaanwijzer handel naar rechts zet geeft hij een ratelend geluid, de lampjes voor de richting doen het dan ook niet. Als ik een beetje beweeg in die stand dan doet hij het wel. Naar links geen probleem. Ik vermoed de schakelaar in de handel, is daar een foefje voor om dat te verhelpen of moet er dan een nieuwe unit in? Gezien de leeftijd wil ik het graag low budget oplossen.
Ik hoor graag jullie sugesties....

Groeten, Henk

hnaterop

Geplaatst door hnaterop (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 4 jaar geleden

Low budget is een andere schakelaar van de sloop...

daandc (0) PRO, 4 jaar geleden

Wat hans zegt op de sloop liggen schakelaars zat want deze gaan eigenlijk nooit stuk knap dat jij je m kapot hebt gekregen. ( - :

Vindt je niks op de sloop dan kun je ook car toyota bellen .

Erop zetten is een eitje stuur los halen stuurkolomkappen verwijderen stekkers los en schroeven verwijderen dan heb m in je handen .

hnaterop (0), 4 jaar geleden

Zou het ook het relais kunnen zijn, omdat het een rattelend geluid is wat ook kan duiden op een plakkend relais?
Echter hij doet het alleen naar rechts, is rechts/links gescheiden in het relais? Het is duidelijk hoorbaar achter de snelheidsmeter, zit daar ook het relais achter?

kaleido 1 (945) PRO, 4 jaar geleden

Dan ga je naar de sloop , want daar moet je toch heen om de schakelaar te halen , neem je meteen het relais mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.