Toyota Corolla: banden

Bouwjaar: 2019, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 132

Toyota Corolla 2.0 TS sport 2019

vanaf april hebben wij de corolla 2.0 met de 18” velgen.
Wij blijven problemen houden met het balanceren van de banden.
Zijn er nog meer corolla bezitters met ditzelfde probleem?

riwn

Geplaatst door riwn (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Zijn dit origineel door Toyota geleverde velgen?
Zo ja, wat zegt de dealer over het probleem, want gezien het bouwjaar is het overduidelijk garantie.

voyager (0), 4 jaar geleden

Bij welke snelheid is trilling te voelen?

HOTBUG (0), 4 jaar geleden

Let op dat het oppervlak waar de velg tegenaan komt goed schoon is. Velg moet direct en zonder vuil op de remschijf gemonteerd worden. Als je een visite kaartje tussen de flens en de velg doet op een balancer geeft dit al 5-10 gram verschil. Balanceren van het wiel aan de auto kan ook een oplossing geven. Garage zou dit moeten weten en kunnen.

riwn (0), 4 jaar geleden

Om even te reageren op voorgaande berichten. Ja het zijn de originele velgen 18” met de originele banden. Inmiddels op de eerste set 4 x gebalanceerd zonder resultaat. Vanuit Toyota nieuw set gemonteerd weer de zelfde problemen. Heb contact opgenomen met klanten die ook een 2.0 heeft en samen gaan proef rijden zowel met eigen auto als met klant zijn auto. Klant gewezen op wat ik voel, en ook in hun auto’s word het zelfde waargenomen. ( trilling van uit de bodemplaat en stuur van af ongeveer 80kmh en oplopend. Inmiddels op eigen Corolla 17” velgen gemonteerd maar probleem blijft zich voordoen. Wird nu gedacht aan ophanging if iets in die richting. Sins een week heb ik nu ( rechts achter ) een geluid ( knok) van uit de ophanging. Word vervolgd!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.