Toyota Yaris: Automaat robot

Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Gaat om een toyota yaris van 2007 semi automaat 12 jaar kang nooit een probleem gehad . Nu ieder keer start problemen de ene keer gaat het goed en dan weer helemaal niks al twee keer weg gehad de ene keer nieuw remrelet dan een nieuwe accu . Veertien dagen mee gereden en weer het zelfde waarschijnlijk ligt het aan de robot van de automaat .heeft iemand hier ervaring mee ...

De wit

Geplaatst door De wit (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

daandc (0) PRO, 4 jaar geleden

Je verhaal is een beetje wazig .

Je hebt problemen met het starten van de auto of aanslaan?

Ik begrijp uit je tekst dat je rem relet ik denk relais of schakelaar al vervangen is .

En de accu .

Ik denk zelf dat je bedoelt dat de startmotor geen signaal krijgt (ronddraait) dit zou kunnen betekenen dat de schakelaar in de transmissie selectiehendel niet goed werkt.

Dit kan je testen door je rempedaal in te trappen en sleutel in de start positie te draaien en aan je selectie hendel te rommelen.

Als de startmotor dan wel wil weet je wat het is .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.