Volkswagen GOLF IV 1.4: inbouwen carkit

Bouwjaar: 2000

Ik sta op het punt een carkit met mutebox aan te schaffen. Als het goed is zit er een voorbereiding, boven de asbak. Een roze/paarse connector. In het boekje kan ik niks vinden over deze voorbereiding. Wie weet hoe dit zit?

Jeffrey80

Geplaatst door Jeffrey80 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

To11497 (0), 20 jaar geleden

Dat is de connector om de computer van je auto uit te lezen.

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

ja, inderdaad
.. daar zou ik als ik jou was maar niets mee gaan doen :) (zullen ze bij de dealer niet leuk vinden :P )

Jeffrey80 (0), 20 jaar geleden

haha ok dan zoals ik als zei, ik ben een leek. Die mutebox wordt dus rechtsstreeks op de RadioCDspeler aangesloten?

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

als je radio een mute functie heeft, dan heb je een mutebox nieteens nodig (als ik me nu niet vergis) (het is nog vroeg :P )

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

het valt te zien wat voor mutebox je hebt gekocht. Wij plaatsen er met isostekker aansluiting, die heb je gewoon tussen de originele radiobedrading en de radio te plaatsen. Van de mutebox vertrekt dan een kabel met voeding, massa en aansluiting voor mute en luidsprekeruitgang naar de carkit. Bij dit systeem wordt het gesprek doorgegeven via de boxen van de radio. Een heel simpel systeem dat je in een handomdraai hebt gemonteerd. Je hoeft niet te knippen of te solderen.

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

by the way, die roos/paarse stekker zou ik maar mooi afblijven zo als mijn collega al opgemerkt heeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.