Volkswagen Golf II : contactslot vervangen zonder sleutel

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Graag zou ik willen weten hoe ik mijn contactslot eraf krijg, ben de sleutel kwijt, nadat deze auto vorig jaar gestolen is geweest, heb nu een nieuw contacthuis met nieuwe sleutels maar de oude krijg ik er niet af omdat dat palletje in de weg zit van het stuurslot......?????

Wie o wie kan mij vertellen hoe of wat

presidente

Geplaatst door presidente (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Demonteer de stuur kappen, en boor een gaatje van 3 a 4 mm in het huis ( contactslot zelf ) aan de bovenkant ergens, nu kun je met een kleine schroevendraaier een palletje indrukken en de cilinder uit het slot halen, met een schroevendraaier kun je hem even van stuurslot halen..

Op de plek van het rode streepje moet het gas komen, zo'n cm achter het plastic..

[url=http://img820.imageshack.us/i/50623515.j...][img]http://img820.imageshack.us/img820/6741/...[/img][/url]

Henkk (0), 13 jaar geleden

wel een goede uitleg voor iemand die een auto wil stelen....is zijn eerste post en verder niets van bekend :P

presidente (0), 13 jaar geleden

Nee hoor Henk, stond hier ook al als snowgrouse met mijn peugeot en dezelfde golf, was alleen mijn inloggevens kwijt en bij opdam kennen ze mij, dus don't worry., maargoed, Stefan het is gelukt na 3 x misgeboord te hebben en 3 boortjes te hebben verkloot, nu pinnetje opzij en met een poelietrekker de hele bende eraf halen denk ik, want ik krijg er zo weinig beweging in. Ga later vandaag of morgen even verder. Alvast bedankt en jullie horen verder hoe of wat..... En als je interesse hebt henk, er zit een nieuwe apk op, brede banden met velgen, 4 schijven en een dubbele sportuitlaat, dubbele koplampen,




Voor handelsbesprekingen s.v.p. de p.m. gebruiken.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je kan of een poulie trekker gebruiken om de bus eraf te trekken, je kan het ook makkelijker doen, onder t.h.v. het rempedaal zit een kruis koppeling ( stuurstang ) draai de bout er even uit en je trekt de hele handel zo naar boven eruit.

Gr Stefan

presidente (0), 13 jaar geleden

Geweldig, was appeltje eitje gelukkig, even die buis eraf met een poelie en klaar was ik, ofschoon ik het slot wel aardig moeten boren....bedankt Stefan, heb nu alleen nog een benzineslot met niet de goede sleutel pfffff, hoe dat nu weer, alvast een fijn weekend

stefan84 (0), 13 jaar geleden

De tankdop word lastiger, dan moet je het binnenwerk eruit wippen door de drie nokjes om de rand heen te duwen. Dan kan je de borgpen eruit trekken en het slot verwijderen.

Anders even bij de dealer een nieuwe dop kopen, dan kun je het nieuwe cilindertje erin drukken en klik, hij zit vast..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.