Volkswagen PASSAT: Motor gechipt

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BZB, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 118

Heb een vraag over vw Passat
Is gechipt en meer pk gekregen
Kan het zijn dat nu de motor van zijn tijd af is met name de distributie ketting , de motor maakt raar geluid en is er mee gestopt

Mvg

A v Duinen

avduinen

Geplaatst door avduinen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (415) PRO, 6 jaar geleden

dat kan altijd, maar dan heeft er waarschijnlijk al iets op scherp gestaan. lees em eerst eens uit. als daar niks uit komt zul je em toch open moeten maken.

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo,eerst uitlezen ,uit je verhaal vermoed ik wel dat er een kettingprobleem is,daar zijn deze motoren berucht om,(storing, b.v nokkenas positie sensor onaannemelijk signaal o.i.d
de kettingrek kan redelijk eenvoudig gecontroleerd worden door de rubberstop schuin links boven de krukaspoelie te verwijderen en de lengte van de spannerstift te bekijken,er zitten een soort zuigerveergroevjes in en er mag er maximaal 1 zichtbaar zijn.
Bij twijfel de distrbutiekap verwijderen voor controle want het kan bij deze motoren goed misgaan,Kromme kleppen.zijn niet onmogelijk.

avduinen (0), 6 jaar geleden

Motor is gedemonteerd, maar moest nog onderdeel voor besteld worden iets met zuigers, en stond niet meer op tijd ! Laat het je weten als het klaar is !

avduinen (0), 6 jaar geleden

Hallo
Motor is gereviseerd nieuwe zuigers en kleppen + lagers
Distributie ketting en bijbehoren vernieuwd
Mvg

A v Duinen

avduinen (0), 6 jaar geleden

Motor loopt weer goed zoals voorheen !

Mvg

A v Duinen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.