Volkswagen PASSAT: slechte koude start

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAY, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

hoi,
Mijn passat start na een nacht stil gestaan hebben wat slechter, ofwel eerst sloeg hij gelijk aan na een keertje ronddraaien startmotor en nu doet hij er meerdere keren over om op te starten.
Na de koude moeilijkere start, start hij weer als vanouds en verder heeft hij geen problemen met rijden of zo. hij loopt dan prima.

Iemand een idee wat dit kan zijn ??
alvast bedankt , Mat

math1

Geplaatst door math1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

math1 (0), 5 jaar geleden

nog steeds geen oplossing .

mallants (0), 5 jaar geleden

misschien loopt je pomp af en komt er lucht in je dieselpomp , als je start moet deze er eerst uit . Dit kan een heel klein lekje zijn dat je misschien niet ziet

math1 (0), 5 jaar geleden

Zal eens kijken, hij doet het nu eigenlijk best goed nadat ik er injectorcleaner ingedaan heb. Maar dat is pas gebeurd en weet niet of het ook op langere termijn zo blijft.
Maar bedankt voor de goede tip!!
MvG Mat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.