Volkswagen GOLF VR6 128 KW U9: Compressie

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AAA, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 128

Goede dag.

Ik was laatst naar een garage gegaan in Hoorn om mijn bougies te laten vervangen. Na dit te hebben gedaan kwamen ze bij me dat ze een aantal problemen zijn tegen gekomen.
Zo gaf hij een fout code aan waardoor hij kan afslaan en waren de cilinders 1 en 4 lager dan 2 en 3 ( 2 en 3 hadden 1140. 1 en 4 hadden 700 nog wat).
Nu kan dit kloppen omdat als ik stil sta met mijn auto dan trilt hij.
Die garage heb ik geen vertrouwen meer in. Want tegen mij zeiden ze dat ze de bougies hebben vervangen terwijl op de rekening willen ze 120 euro voor het schoonmaken van de bougies.

Weten jullie iets waarmee die 2 dingen kunnen worden opgelost en hoe veel dat kan kosten

Alvast bedankt

Ssmit

Geplaatst door Ssmit (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ssmit (0), 6 jaar geleden

De auto die wordt aan gegeven klopt niet.

Ik heb een VW Lupo. Benzine. 1999

Hans4040 (305) PRO, 6 jaar geleden

Het opgegeven kenteken is onjuist.
Geef even het juiste kenteken .

Audidriver73 (0) PRO, 6 jaar geleden

Als ik het zo hoor ga ik ervan uit dat je een 1.4 hebt zou, zo ja dan zou het goed kunnen dat een of meerdere kleppen zijn verbrandt, dat verklaard ook het trillen omdat hij niet meer volledig op 4 cilinders loopt. Heb dit ook al 2x meegemaakt.
Bedoel je met " cilinders 1 en 4 lager" de compressie ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.