Volkswagen Golf V: mp3 cd's error

In het boekje van mijn VW mp3 speler staat dat hij afspeelt: cd rom / cd r / cd-rw met capaciteit van 650 mb en 700 mb. De cd moet voldoen aan de standaard ISO 9660-level 2 alsmede het Joliet-bestandssysteem. Bestandsnamen mogen niet langer dan 64 tekens zijn. De indexstructuur is beperkt tot 8 indexniveaus. Weergave artiest max 32 tekens. Ondersteuning mp3 bestanden met bitraten van 64 t/m 256 kbit alsmede mp3 bestanden met variabele bitrate.

Nu heb ik met Nero Burning Rom al op tig manieren een dergelijke cd proberen te branden (Philips 700mb), maar de mp3 speler in de auto blijft een error aangeven.
Iemand hier ervaring mee en een tip hoe wel goed te branden?

Ikke360

Geplaatst door Ikke360 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo,wat voor apparaat is het? heb je gebrande cd,s al op een andere mp3 speler uitgeprobeerd?
Je zou ook nog een ander merk cd kunnen proberen
Ik gebruikte ook nero burning rom,Het programma zegt wat je moet doen,en dat ging altijd wel goed.
Ik neem aan dat gewone cd wel afgespeeld worden?

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

Sluit je de CD wel af na het branden..?
Een audio CD MOET afgesloten worden.

Ikke360 (0), 6 jaar geleden

Excuses voor mijn late reactie maar ik dacht dat ik een melding zou krijgen als er een reactie was. Dus ik dacht dat er nog niemand had gereageerd.

Ja ik sluit de cd's altijd af en heb nu 2 merken geprobeerd.
Ja een in de winkel gekochte cd werkt wel. Dat is het gekke. Ook heb ik de zelf gebrande mp3 cd's op een ander apparaat getest en dan doen ze het wel. Het zijn alleen de mp3 cd's met veel nummers die het niet doen. Dus niet als je 12 nummers gewoon brand. En ja het is echt een mp3 speler, want je zou bijna gaan twijfelen. Snap er echt niks van.

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

Als jou e-mail adres klopt, krijg je een bericht wanneer er een nieuwe reactie is.

Kies je voor het branden wel voor CD-ROM (ISO) ?

Ikke360 (0), 6 jaar geleden

Ja dat doe ik. ( ja kreeg nu wel een mail: geen idee waarom van de vorige reacties niet). Maar omdat dat niet werkte heb ik ook zelfs nog andere opties geprobeerd.

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Als je 12 nummers gewoon brandt (cd kopieeren) gaat het wel maar 12 nummers als mp3 niet?
wat is het model van de radio?b.v rcd 310 o.i.d staat ook wel in instructie boekje.

Ikke360 (0), 6 jaar geleden

Rcd300 Radio cd Mp3. Ja ik bedoel het handige/voordeel van mp3 cds en spelers is nu juist dat je heel veel nummers op 1 cd kan branden/ luisteren . Maar je kan ook een gewone audio cd branden waar minder op past ( 12/20nummers) en die werken wel. De mp3 cd's met zo'n 100 nummers die ik brand werken op alle apparaten maar dus niet in de mp3 cd speler van de auto. Ik hou me echter aan alle brand eisen uit het boekje van de radio.

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Ziet hij eruit als op de afbeelding,of heeft hij zilverkleurige knoppen?
Er bestaan n.l twee verschillende uitvoeringen van de rcd 300,Alleen de uitvoering met de zilverkleurige knoppen kan mp3 afspelen.

Ikke360 (0), 6 jaar geleden

Ja we hebben de mp3 uitvoering. Het staat zelfs op de radio geschreven. Mp3 staat er letterlijk op

Ikke360 (0), 6 jaar geleden

Deze

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo,Ja dat is idd een mp3 speler,ik kan niet anders bedenken dan dat het toch in het toestel zelf moet zitten,misschien is de optiek van de laser wat vervuild,of toert de schijf niet voldoende op.
een mp3 cd stelt hogere eisen om af te spelen dan een normale cd.
Een gewone cd geeft een constante bitstream(zoiets als de groef in een ouderwetse vinylplaat die de naald laat bewegen),een mp3 cd is opgedeeld in sectoren waarop dan steeds een gecomprimeerde track,die dan door de electronica weer wordt gedecodeerd.
Er zijn geloof ik speciale reinigingscd's te koop(met een borsteltje er op),zou je kunnen proberen.
Anders moet hij uit elkaar,of een andere kopen natuurlijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.