Volkswagen Golf: Golf 4 start niet door startonderbreker?

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Net wouden wij weggaan met de auto maar helaas sloeg hij gelijk weer af. Het lampje van de startonderbreking brandt en nog een lampje. We wouden kijken of het probleem bij de sleutel lag door de reservesleutel te gebruiken maar de reservesleutel kunnen we nergens meer vinden. We hebben al een nieuwe batterij in de hoofdsleutel gedaan dus daar ligt het niet aan. Wat kan het zijn en wat kunnen we doen??

Volkswagen Golf 4, 1999

larissaa024

Geplaatst door larissaa024 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (425) PRO, 6 jaar geleden

kans is zeer groot dat toch de sleutel defect is. dus even verder zoeken. anders naar de dealer slepen en nwe sleutel bestellen. (auto werd geleverd met 3 sleutels,1 hoofd, 1reserve, en 1 kunststof noodsleutel) ben je die laatste allebei kwijt?

larissaa024 (0), 6 jaar geleden

[quote=harry4203]kans is zeer groot dat toch de sleutel defect is. dus even verder zoeken. anders naar de dealer slepen en nwe sleutel bestellen. (auto werd geleverd met 3 sleutels,1 hoofd, 1reserve, en 1 kunststof noodsleutel) ben je die laatste allebei kwijt?[/quote]

Toen we de auto een half jaar geleden ongeveer kochten kregen we er maar twee sleutels bij, alleen de hoofd en reservesleutel. Geen noodsleutel dus, helaas..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.