Volkswagen GOLF: Start slecht na korte ritten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BCB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Ik ben vanaf april 2017 in bezit van een vw oxfort uit 2002. Er waren helaas veel dingen versleten en heb dat allemaal vervangen..nu begon na enige tijd de auto wat in te houden en en heb in middels de ergklep,gasklephuis,lambdasensor en voorste stuk van de katlysator vervangen. En rijd hij bijna als een Ferrari...maar toch is het probleem van slechte start met warme motor niet verholpen..en slechte start bedoel ik niet dat hij dan niet start maar lijkt wel of ie vermogen verlies heeft..bij korte ritten.ik ben al een tijd op zoek naar de oorzaak.HELP!
Is het via de vagcom op te sporen.

Sf81

Geplaatst door Sf81 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

In eerste instantie zou ik de auto laten uitlezen, met bijvoorbeeld VagCom inderdaad...
Kan aan een sensor liggen, bijvoorbeeld koelvloeistof temperatuur of inlaatlucht temperatuur...

Sf81 (0), 6 jaar geleden

Ik ga de auto morgen laten uitlezen met de vagcom en kijken wat daar uitkomt..
Ik was vergeten erbij te vermelden dat de auto de laatste tijd ook meer benzineverbruik heeft.
En heb daarover gelezen dat het ook aan de spruitstuk kan liggen.
Maar ik hou u op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.