Volkswagen Touran: Tripteller klokje

Bouwjaar: 2003

Hallo wij zijn in het bezit van een vw touran ( onlangs gekocht) wat mij op viel is dat als wij de de tijdklok instellen en je zet hem weer van het kontakt en kontakt gelijk weer aan staat de klok weer op nul het zelfde gebeurt met de tripteller is dit een massa probleem of te weinig spanning ( bij koude start gen probleem) Vrgr Rob.

Mister Brit

Geplaatst door Mister Brit (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Zou kunnen dat zekering 6 in de zekering kast onder de motorkap stuk is de waarde hiervan is 5 Ampere

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo,nog even een update,zit er geen zekering op plaats 6,dan heb je een ander type relaisbox en moet je naar nr 17 kijken,deze is 10 Ampere.

Mister Brit (0), 6 jaar geleden

Hallo Jaker ben in de kwestie gedoken in de zekering kast onder de motorkap zekering 6 was goed dus gekeken naar nummer 17 deze was niet aanwezig eerst een lichte zekering geprobeerd bleef heel deze vervangen door 15 amp. Klokje werkt weer tripteller en meters staan weer goed vraag stuurd deze zekering nog meer aan.Alvast bedankt voor de tip Super Vrgr Rob.

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Nee,alleen het instrumentencluster,en bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.