Volkswagen : Een piep

Staat er in het display (onder in de hoek) een 1 of een 2 geactiveerd ?

Grt. Paul

Volkswagensuv

Geplaatst door Volkswagensuv (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Volkswagensuv (0), 5 jaar geleden

Ik rijd nu al enkele jaren in mijn Volkswagen transporter, maar soms tijdens het rijden hoor ik ineens een piep. Ik denk dat het een soort waarschuwing is. Maar weet alleen niet waarom. Als iemand het weet graag antwoord

Tuurke43 (0), 5 jaar geleden

Hallo, is er dan een waarschuwingslichtje zichtbaar op het dashboard? Is het soms niet afkomstig van uwe smartphone die je dan toevallig bij u hebt?

Tuurke43 (0), 5 jaar geleden

vervolg; de buitentemperatuur die onder de 5° gaat ?

Volkswagensuv (0), 5 jaar geleden

[quote=Tuurke43]Hallo, is er dan een waarschuwingslichtje zichtbaar op het dashboard? Is het soms niet afkomstig van uwe smartphone die je dan toevallig bij u hebt?[/quote]
Nee is niet het geval, overkomt me meestal als ik het gas lost heb

Volkswagensuv (0), 5 jaar geleden

[quote=Tuurke43]vervolg; de buitentemperatuur die onder de 5° gaat ?[/quote] nee dat is het niet

voyager (0), 5 jaar geleden

Heeft de transporter toevallig wel een soort radar?In mijn auto, wel-is-waar van een ander merk, krijg ik waarschuwing als ik trajectcontrole in rij. Dan hoor ik dus drie korte piepjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.