Volkswagen POLO: Krakkend geluid voor en achter als je hobbelig wegdek heb of heu

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: CGP, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 51

Ik heb een polo van 2012 en als die koud kraak er van alles in me auto aan de voor en achterkant lijk wel of alle schokbrekers en of wat allemaal stuk is,
Wat kan dat zijn ?

bigboy62

Geplaatst door bigboy62 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Bij de oude serie polo (9N) kwam dit voornamelijk van je draagarm rubbers vandaan. Vooral bij koud weer. Tenzij er niet teveel ruimte opzit zal dit niet voor veel problemen zorgen het is alleen een vervelend geluid. Heb wel eens gelezen op het VW en Polo forum dat ze andere type rubbers monteren van een Audi of van die tuningsrubbers schijnen wat beter te zijn.

Heb je de auto al eens op de brug gehad? Je zou de rubbers eens kunnen inspuiten met WD40 om te kijken of het weg gaat. Ook kan het bij je stabilisatorrubbers vandaan komen.

bigboy62 (0), 5 jaar geleden

ok djw voor je reactie djoerie, ik ga hem idd even op de brug laten zetten en die rubbers inspuiten kijken of dat help
]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.