Volkswagen SCIROCCO GT 70KW U9: Brandstof probleem Volkswagen Scirocco

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: JH, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 70

Goedemiddag,

Al enig tijd kamp ik met het probleem dat onze Scirocco niet wil starten. Startmotor gaat rond maar motor pakt niet aan. Heel soms een klein hikje, maar doorgaans totaal niets behalve de startmotor. Ik ben er inmiddels achter dat het om een brandstof probleem gaat. Wanneer in de brandstof toevoer slang vóór de spinnenkop (injectie) los draai en een startpoging doe, komt er nauwelijks brandstof uit de slang. Ik heb de brandstofpomp onder de auto vervangen voor een nieuw exemplaar. Deze werkt prima, tijdens het starten hoor je hem duidelijk zoemen. Ook heb ik de opvoerpomp in de tank vervangen voor een gebruikt exemplaar, maar nog steeds komt er weinig brandstof. Hierbij houdt mijn kennis wel zo'n beetje op. Wat zou nog meer de reden kunnen zijn van zo weinig brandstof druk?

Vincent86c

Geplaatst door Vincent86c (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Brandstoffilter verstopt zou een reden kunnen zijn.

Vincent86c (0), 4 jaar geleden

Oldford: hier zat ik ook aan te denken, maar bij een vies filter denk ik eerder aan een motor die beroerd loopt, niet aan eentje die helemaal niet meer wil lopen..

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Als je eens de slang richting motor bij de brandstofpomp los haalt en dan start.
Komt er dan wel voldoende brandstof uit de pomp?

Vincent86c (0), 4 jaar geleden

Na een paar startpogingen heb ik de brandstofslang na de pomp wel eens los gedraaid. Vanwege de druk in het systeem spuit de brandstof mij daar tegemoet. Brandstof komt dus wel bij de pomp

Vincent86c (0), 4 jaar geleden

Bleek uiteindelijk toch de pomp en een defecte zekering

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.