Volkswagen POLO: tikkend geluid

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 80

hei mensen.

ik heb een probleem met mijn rechter voorwiel.
Zo dra ik ga rijden hoor ik een tikken geluid, hoe hard ik rijd des te sneller het getik gaat.
Het is echt van tik tik tik tik
Nu heb ik zelf gekeken, maar alles zit gewoon vast!

Iemand een idee?

marco14

Geplaatst door marco14 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jaker (0) PRO, 4 jaar geleden

Geen voorwerpen in de band?Spijker o.i.d . Bij lichtmetalen wielen kan het soms gebeuren dat na vervangen van remblokken een balanceer gewicht tegen de remklauw aanloopt,soms zit er een steentje in de remschijf,geluid nis dat bij hogere snelheden weg door de centrifigaal kracht, zomaar een aantal mogelijkheden.

marco14 (0), 4 jaar geleden

hoi. dankjewel ik zal dit even nakijken en laten weten wat het was

marco14 (0), 4 jaar geleden

Hoi jaker.

heb de voorwielen even verwisselt en het geluid zit nog steeds aan de zelfde kant. ga morgen zo dra ik tijd heb even kijken naar de remblokken en schijven, hopen dat ik iets vind!

marco14 (0), 4 jaar geleden

Vandaag de auto aan de voorzijde op asteunen gezet en de wielen laten draaien in zijn 1e en 2e versnelling, het geluid was er eerst, maar uit eindelijk werd het minder, daarna even een rondje gereden en toen was het weg, morgen rij ik nog een stukje en dan kijk ik of het er is of niet.

P. Kelder (0) PRO, 4 jaar geleden

[b]Marco

Vermeld in je vorige topics nog even wat de oplossing was.
Topic afsluiten met alleen de vermelding ''opgelost'' kunnen we niet zoveel mee.

Moderator Problemcar[/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.