Volvo S70: Wil soms niet starten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5252S., Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 106

Hallo,
Heb een probleem met starten en dan geef hij abs en service en later het srs lampje weer en dan start hij helemaal niet verder geen problemen maar als dat brandt dan doet die niks met moeite weer kunnen starten en dan is er dagen niks aan de hand en dan doet hij het weer even en dan begint die weer met niet starten wat kan dat wezen wie weet raad ANWB er ook al bij gehad die wist het ook zo niet wat het kon zijn. HELP. Net de auto gekocht maar ja wil graag van probleem af wie oow wie weet raad.
Met vriendelijke groet Bianca

biancap contermans-1

Geplaatst door biancap contermans-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 5 jaar geleden

Auto bij een bedrijf gekocht? Zo ja, dan is dit een verborgen gebrek dat onder garantie moet worden hersteld door de verkoper.

Wat bedoel je met niet starten? Draait de startmotor niet of slaat de motor niet aan?

Het aangaan van abs en srs lampjes wijst op een te lage spanning tijdens het starten.

biancap contermans-1 (0), 5 jaar geleden

Nee gaan tijdens het rijden branden en soms ook met starten ja startmotor gaat wel rond met 2 slaat die wel aan met 3 slagen dan gaat die niet aan als je blijft starten dan is het aan aan uit aan aan uit dus stotteren maar slaat niet aan en soms gaat het ook branden tijdens het starten en soms start die gewoon geen probleem en als die moeilijk wil starten en hij slaat aan dan stotteren met rijden houd in etc.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S70 of stel zelf een nieuwe vraag.